City-Odyssey Logo

Διαγραφή δεδομένων

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο City Odyssey και όλα τα δεδομένα που συνδέονται με αυτόν οποιαδήποτε στιγμή, απευθείας από την εφαρμογή.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή City Odyssey και συνδεθείτε.
  2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
  3. Πατήστε «Διαγραφή λογαριασμού» και επιβεβαιώστε.

Αν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στην εφαρμογή, στείλτε email στο support@city-odyssey.org από τη διεύθυνση που είναι καταχωρημένη στον λογαριασμό σας και θα τον διαγράψουμε για εσάς.